måndag, april 20

mammaledig första dagen ensam

Idag är det första dagen vi är hemma helt själva lilla stumpan, amrisflickorna och mamman. Pappan åkte iväg till gruvan i morse kl 06.00 men vi var uppe och sa hej då minsann. Sen sov vi till kl 9 så det är inte så värst synd om oss.
Tipsy har slutat följa med upp på nätterna när blöjor skall bytas och bebisen vill ha mat, hon orkar helt enkelt inte med dagen om hon inte får sin skönhetssömn.

smolket i bägaren med att vara hemma själv är väl att vi inte kommer ut i solen på något bra sätt eftersom jag inte får bära mer än bebisen. Vi skall ialla fall ge oss ut med bärselen om en liten stund, den sover lilla stunpan så gott i när vi knatar fram med myrsteg en liten sväng.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad ska den lilla heta då?

Vi har förresten fått ny bloggadress - fenapisu.blogspot.com

kram Liza

Anonym sa...

GRATTIS till den lilla!!!!!

Jag träffade din mamma på ICA i Sveg i höstas och hon strålade av lycka när hon berättade att hon skulle bli mormor i vår. Det som var lite humor var att jag själv var gravid då, beräknad nedkomst i slutet av maj. Men Ida ville komma redan i vecka 36 (den 27 april närmare bestämt), 3350 kg och fullt frisk. Mamma var superglad för det, tung kropp och svår foglossning!
Hoppas vi får tillfälle att träffas eller höras någon gång!
Kram Sarah Häggkvist